Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

За нас

Нашата компания:

Виенсис ЕООД е на пазара от 2007г. Нашият централен офис е позициониран във Варна. Нашата сфера на дейност обхваща: асемблиране на компютърни системи, професионална ИТ консултация за продажба и сервиз както на настолни, така и на мобилни компютри, продажба на лицензен софтуер, доставка, продажба и рециклиране на тонер касети за лазерни принтери, внос на съвместими консумативи.

От м.ферруари 2019г, сме оторизиран вносител и сервиз на  термосублимационни принтери с марката DNP за България.

За максимално добро обслужване на нашите клиенти, имаме собствена сервизна база.

Всичко това прави Виенсис ЕООД, Вашият надежден партньор.

Наш приоритет са високото качество на обслужване и персонално отношение към всеки клиент.

На нашия сайт ние представяме информация за продуктите и услугите, предлагани от фирма ВИЕНСИС ЕООД, за възможностите за работа с нас, както и обща информация за самата компания.

Преди да започнете да използвате съдържанието на сайта, най-учтиво Ви молим да се запознаете с Правилата за използване на сайта. Като посещавате www.vnsys.bg и използвате информацията в него, Вие се съгласявате с тези правила без допълнителни условия и ограничения.

С настоящите условия се определят правилата за ползване на електронния магазин на ВИЕНСИС ЕООД, както и взаимоотношенията между ВИЕНСИС ЕООД и нейните клиенти. Всеки потребител, използващ сайта, е обвързан с правилата на настоящите Общи Условия от момента на влизане в сайта до напускането му. 

ВИЕНСИС ЕООД си запазва правото да извършва промени в общите условия без предварително известие.

Данни за фирмата:

ВИЕНСИС ЕООД е търговско дружество, регистрирано съгласно изискванията на  българското законодателство: Офисът на дружеството е на адрес: Варна, ул. Крали Марко 3, с ЕИК175436801 и ДДС номер: BG175436801. Връзка с нас може да имате и на телефон: 0886694909 или e-mail: office@vnsys.bg